.

.

Hulp bij het bewandelen van jouw levenspad.

.

Energetische therapie

Ben jij op zoek naar een Energetisch Coach in Eindhoven? Dan kan je bij Lichtverbinding terecht.
Hieronder staan voorbeelden van hulpvragen genoemd waarmee mensen in mijn praktijk komen. Belangrijker is, wat is jouw vraag? Waar loop jij tegenaan in jouw leven? Wat heeft je geraakt en wat zorgt ervoor dat je niet op die manier kan leven waar jij je fijn bij voelt.

Grenzen

Moeite hebben om grenzen aan te geven. Hoe makkelijk kan jij ‘nee’ zeggen als iemand iets aan je vraagt? Als mensen met hun gedrag over jouw grens gaan, lukt het om dan jouw grens aan te geven?

Overprikkeld

Drukke omgeving waar veel mensen zijn, harde geluiden of felle lichten kunnen voor overprikkeling zorgen. Als er te veel prikkels binnen zijn gekomen kan het voor een ‘vol’ gevoel zorgen.

Emoties

Emotioneel geraakt worden kan op verschillende manieren. Emoties van anderen die hard binnen komen, dat het ware als een golf over je heen komt. Maar ook meteen zien of aanvoelen wat er bij de ander speelt.

Kritisch

Onzekere of negatieve gedachten richting jezelf kunnen verlammend werken. Wanneer jouw innerlijke criticus jou de grond in stampt kost dit veel energie. ‘Het is mijn (eigen) schuld’ of ‘Ik doe het niet goed genoeg’.

Perfectionisme

Zo perfect willen doen dat je leegloopt. Totdat het perfect is niet los kunnen laten. Je hoofd geeft aan wanneer het prefect is terwijl je hart huilt en liefde nodig heeft. Je perfectionisme eist de aandacht op.

Vermoeidheid

Niet weten waar je de energie vandaan moet halen om de dag weer door te komen. Je mist je innerlijk vuur, de verbinding met jezelf. Dit is nodig om de energie weer te laten stromen.

Wat leer je bij energetische therapie?

Eigen grenzen herkennen en aangeven

Overtollige prikkels los laten

Ervaren van innerlijke rust

Emoties minder hard binnen laten komen

Vertrouwen op je intuïtie

Therapietraject

Counseling is de basis van Energetische Coaching. Tijdens een gesprek wordt duidelijk wat je vraag is, waar jij aan wilt werken of wat je geraakt heeft. Via jouw ademhaling ga je in verbinding met de diepere laag van datgene wat je inbrengt. Om te transformeren wat je ingebracht hebt, worden verschillende technieken ingezet; visualisatie, meditatie, voice dialogue, individuele opstelling, healing, reading, klankschalen en ademhalingstechnieken.

De duur van een coachingstraject is per persoon verschillend. Dit is afhankelijk van de vraag waar je mee komt. Tijdens de intake bespreken we de duur van het traject.

Bij energetische coaching is het belangrijk dat alle aspecten belicht worden: emotioneel, lichamelijk, mentaal en spiritueel. Dan pas is er ruimte voor herstel.

Door de open houding van Marjon kan ik mijn oordelen richting mezelf loslaten. De hardheid die ik ervaar wordt zacht en er is ruimte voor acceptatie. De manier waarop Marjon dit aanpakt, vanuit de veiligheid en op een liefdevolle manier, is zo ontzettend fijn. Het is echt een cadeautje.

Heleen, 45 jaar

Marjon heeft me bewust laten worden wat altijd al aanwezig is geweest maar wat ik zelf niet op kon merken. Nu ben ik weer in verbinding met mijn stroom, mijn eigen stevigheid. Ik voel me verbonden. 

Thea, 59 jaar

Mijn sessies bij Marjon waren heel mooi, verhelderend en hebben me veel gebracht. De puurheid van Marjon, het meevoelen met mij en de mooie vragen die ze stelt hebben me geholpen te groeien in het stuk waar ik graag wilde groeien. Ben heel dankbaar dat ze op mijn pad gekomen is!

Marleen, 33 jaar

Afspraak maken

Heb je nog vragen of wil je een specifieke vraag stellen over jouw situatie, neem gerust contact met me op, dan hebben we het er samen over.

Een consult kan ingepland worden op maandag, woensdag of vrijdag tussen 9.00u en 15.00u.

Mail: info@lichtverbinding.nl
Tel: 0647619314