Grondankers

Grondankers, ook wel vloerankers of plaatsankers genoemd ten behoeve van therapie of coaching. In te zetten bij: familieopstellingen, individuele opstellingen, voice dialogue, systemisch werk en nog bij veel meer therapeutische en coaching technieken.

Als geen ander weet ik hoe belangrijk het is om goede materialen te gebruiken voor therapiesessies. Met veel plezier en passie zet ik grondankers in tijdens consulten.

Een cliënt vertelt zijn/haar verhaal aan jou en je luistert aandachtig. Je kijkt, luistert en voelt mee met de cliënt. Het is duidelijk dat het verhaal raakt bij hem/haar. De hulpvraag wordt geformuleerd en jij als therapeut zet een methode in.

Juist dan is het waardevol wanneer je mooie, degelijke en professionele materialen hebt om in te zetten. Grondankers die te gebruiken zijn voor bijvoorbeeld familieopstellingen, individuele opstellingen, voice dialogue, systemisch werk en ga zo maar door.

Jaren geleden maakte ik stoffen grondankers voor mijn praktijk. Bijna elk consult zet ik de grondankers in een hierover krijg ik hele positieve reacties van cliënten en collega’s.

Collega’s vragen steeds vaker of ik ook voor hen een set grondankers kan maken. Juist omdat ik uit eigen ervaring weet wat het doet om met goede materialen te werken, heb ik besloten dat ook andere therapeuten/coaches een set kunnen bestellen zolang de voorraad strekt. 

Mijn doel is hiermee dat therapeuten en coaches nog prettiger en met meer plezier (ook voor de cliënt) hun methode in kunnen zetten zodat hulpvragen getransformeerd worden.

Warme groet,
Marjon

Detail foto’s

Hierboven zie je drie detailfoto’s van de grondakers / vloerkankers / plaatsankers. Op de foto’s zie je een ronde set van 16 kleuren met kijkrichting. Hierdoor krijg je een goede indruk van het stof, de kleuren en de kijkrichting.

Keuzemogelijkheden

Rond of vierkant

Rond wordt in opstellingen vaak aangeduid als vrouwelijk en vierkant als mannelijk.

Formaat

Je kunt kiezen tussen grote (40 cm) of kleine (27 cm) grondankers. Hiermee worden onder andere verschillende generaties aangeduid.

Met of zonder kijkrichting

Een markering op de grondanker zorgt ervoor dat je meteen ziet waar de representant naar toe kijkt.

Tarieven grondankers

Zonder kijkrichting Met kijkrichting 
Klein 30 cm, rond of vierkant (totaal 16 grondankers) € 105,- € 135,-
Groot 40 cm, rond of vierkant (totaal 16 grondakers) € 125,- € 150,- meest gekozen
Speciale wensen Prijs op aanvraag
Verzendkosten € 6,95

Grondankers bestellen

Vanaf januari 2023 ben ik over gegaan op een nieuwe naam: Kracht van Zijn. Via deze site kan je grondankers bestellen: www.krachtvanzijn.nl/grondankers/

Heb je een andere vraag, voel je vrij om contact op te nemen.

Warme groet,
Marjon