Marjon van Westing ’85

Op mijn levenspad wandelen mijn man en onze dochter (2017) het dichtste bij me. Daarmee krijgen zij mijn meest bijzondere, ‘gewone’, verdrietige, blije, lichte, zware, warme en zachte momenten mee. Zij stimuleren me het meest om mijn zielskwaliteiten uit te nodigen op aarde en daarmee mijn intuïtie en hoogsensitiviteit te manifesteren.
Naast mijn man en dochter zijn er veel familieleden en vrienden die ik graag om me heen heb. Ik geniet er enorm van om samen te eten of te sporten. Zo ga ik graag in de zomer skaten met vriendinnen en in de winter ben ik te vinden op de schaatsbaan. Elke dag vind ik wel een momentje om te mediteren, wandelen of fietsen in de natuur.
Op mijn levenspad ontmoet ik veel inspirerende, warme en fijne mensen. Heb je het gevoel dat jij degene bent met wie ik ga wandelen? Neem gerust contact met me op.

Warme groet,
Marjon

MIJN LEVENSPAD

WEER WANDELEN
WEER WANDELEN
Er is een periode in mijn leven geweest dat ik niet genoeg energie had om mijn dagelijks leven invulling te geven. Na 7 jaar chronische vermoeidheid kwam er een keerpunt (2003) in mijn leven. Door intensieve (cognitieve) gedragstherapie was ik in staat om mijn dagelijks leven op te gaan pakken. Hiermee was het weer mogelijk om stappen te zetten op mijn levenspad.
KLEUR IN MIJN LEVEN
KLEUR IN MIJN LEVEN
Om ruimte te geven aan mijn innerlijke wens om mezelf beter te leren kennen, heb ik een intensief traject gevolgd bij een energetisch therapeut (2005). Stapje voor stapje maakten gevoelens van verdriet, boosheid, angst en onzekerheid plaats voor liefde voor mezelf. Ik leerde mezelf omarmen, verbinding te maken met mijn essentie. Het was weer mogelijk om van binnenuit te stralen.
INNERLIJKE RUST
INNERLIJKE RUST
In verbinding met datgene wat er op mijn levenspad komt. Aankijken, doorvoelen en ‘ja’ zeggen tegen de dualiteit van de aarde. Wanneer ik geraakt word, daar ligt de sleutel naar een betere verbinding met mijn ziel. Elke dag krijg ik een uitnodiging uit het dagelijks leven om mijn gekwetste delen / patronen / gedachten aan te kijken, te omarmen zodat er meer ruimte komt voor innerlijke rust.

“Mijn lichaam is de huisvesting voor mijn ziel op aarde.”

Mijn lichaam geeft me signalen hoe het met me gaat. Het is mijn taak om daar naar te luisteren, daarbij stil staan en uitzoeken te wat ze betekenen voor mij. Deze zoektocht zal mijn hele leven duren en me inzichten geven over wie ik in essentie ben en waar mijn uitdagingen liggen.

Opleidingen

Bij- en nascholing

2019 Verbeterde meldcode huiselijk geweld en kindermishandeling, Lisette Verploegen
2019 Succes in je praktijk! door regressietherapeut Rob van Aert 
2018 PSYCH-K,Paula van der Werff
2018 Intervisie, Lisette Verploegen
2017 Voice Dialogue en de Psychologie van de ikken, Judith Budde
2017 Visitatietraining, casuïstiek, professionaliteit en kwaliteit, Flowfocus
2016 Hersenen en bewustzijn, Jan Dirk Verveen
2015 Subpersoonlijkheden, van ego- naar zielenkracht, Ria Schoot Uiterkamp

Diploma’s

2016 Psychosociale Basiskennis, Sonnevelt Opleidingen Den Bosch
2015 Energetisch Therapeut, Sonnevelt Opleidingen Den Bosch
2014 Docent Beeldende Kunst en Vormgeving, Fonty’s Tilburg
2012 Autonoom Beeldende Kunst, Kunstacademie St Joost Den Bosch
2008 Fotografie, Grafisch Lyceum Rotterdam